Strategisk karriereudvikling

ER DIT PERSONLIGE BRAND FREMTIDSSIKRET?

Overvejer du næste skridt i karrieren som topleder- eller leder? Så kan du med fordel også overveje at give dit personlige brand et servicetjek. Det kan dreje sig om vigtige opgraderinger af din personlige kernefortælling – eller at få en overhovedet. Den kan hjælpe dig med at formulere dine ønsker, identificere dine potentialer og nå dine mål. Eller det kan være specifikke spørgsmål, du ønsker afklaring på eller noget så lavpraktisk som vigtige opdateringer af din LinkedIn-profil.

Sammen taler vi om, hvad der motiverer dig, dine værdier, vision, kompetencer og eksistentielle perspektiver. For det meste vil vores arbejde inkludere tests og vurderinger, som skal sikre, at der er det rette match mellem dig og din fremtidige position.

Uanset hvor din karriere er på vej hen, kan jeg anbefale, at du tager et kritisk blik på, hvordan du positionerer dig selv i markedet. Men også at du kigger på, hvordan du med relativt simple ændringer kan forbedre dine muligheder for at tage det næste definerende ryk i din karriere.

Er du klar til at tage din karriere til det næste niveau? Så er du meget velkommen til at kontakte mig.