Christina Kanstrup

Jeg er erhvervspsykolog med mere end 25 års erfaring i lederudvikling, executive coaching og executive career development eller career transition.

Efter 16 års arbejde i konsulentvirksomheder og virksomheder grundlagde jeg Mind Connection i 2008. Min ambition er at tilbyde mit unikke sæt af kompetencer og derigennem hjælpe ledere med at blive dygtigere versioner af sig selv.

Jeg engagerer mig dybt i mine klienters problemstillinger. Jeg siger tingene, som de er, og alligevel synes mine klienter, at jeg er et rart menneske at være sammen med. Jeg baserer mit arbejde på afprøvede psykologiske og videnskabeligt dokumenterede metoder. Og selvfølgelig på mine mere end 25 års erfaring.

Jeg tror på, at mennesker med høj selvindsigt og stærk relationsopbygning skaber fremtiden gennem synergi og inspiration. Vi tænker fremad ved at sætte komplementære kompetencer i spil. Som mennesker kan vi kombinere vores viden og erfaringer, uanset hvor store spørgsmål vi har brug for svar på, eller hvor simple handlinger vi har brug for råd om.

For mig er en dyb forståelse af, hvordan den menneskelige psykologi og forretningsstrategi hænger sammen nøglen til at forløse dit potentiale. Og jeg håber, jeg kan være med til at forløse dit.