Dette er en testside

Er du en del af et lederteam, så ved du, at ledelse ikke er nogen nem opgave. Slet ikke hvis I er flere om det. Det er et felt fyldt med politik, egoer og følelser. Jeg har mange års erfaring i at hjælpe ledelsesteams med at finde fælles fodslag og med at arbejde med forskelle og uenigheder som en kilde til inspiration i stedet for en stopklods.

Og uanset hvilken ledelsesopgave du står overfor, er der god chance for, at tingene går galt, hvis kommunikation, gensidig læring og forventningsafstemning ikke prioriteres og praktiseres. Lige som i alle andre relationer er følelser noget, vi taler om og handler på. Det kan lyde som et paradoks, men at tage sig af sine følelser fører ofte til mere rationelle handlinger. Det gælder også for ledere, som har brug for at tænke og handle strategisk og rationelt for at nå et givent mål.

Har dit lederteam brug for hjælp til at udvikle sig selv som ledere? Eller måske bare lidt rådgivning i, hvordan I løser en konflikt? Uanset udfordringen kan jeg helt sikkert hjælpe.